Találat: 55

Apartmanok
Barbat-Banjol (Rab-sziget), Kvarner, Horvátország 400 m 200 m
kérje ajánlatunkat!

Loparhoz képest két csendesebb üdülőtelepülés, Rab-várostól - Barbat (5,5 km), Banjol (3,5 km) távolságra. Többnyire kertes magánházak külön bejáratú lakásai. Távolságuk a tengerparttól max. 400 m. A partszakasz részben aprókavicsos, sóderes, de számos kisebb öbölben homokos a tengerfenék. A Barbat-i parszakaszon nagyon népszerű a Pudarica plaža, ott a part és a meder is vöröses ...

Valamar LANTERNA (Standard Plus) apartmanok
Poreč, Isztria, Horvátország 100 m 13,00 km
kérje ajánlatunkat!

Fekvésük: jelentős kapacitású apartman-telep (közel 800 lakó-egységgel), Poreč központjától 13 km-re, az azonos nevű félsziget mediterrán erdővel borított csúcsán, a Lanterna-camping mögött. Naponta rendszeres autóbusz- és hajójárat Poreč-be!


Vita Natura Vendégház
Plitvicei tavak, Tranzitszállások, Horvátország 0 m 700 m
kérje ajánlatunkat!
Apartmanok DGR-AP-MJA
Dugi Rat (Split-riviéra), Közép-Dalmácia, Horvátország 600 m 400 m
kérje ajánlatunkat!

Fekvése: Dugi Rat a Split-riviéra utolsó üdülőhelye, közvetlenül Duće előtt. Az új építésű apartmanház a település központjától 400 m-re, csendes környezetben egy lankásabb részen található.


Villa MIRI***** lux és MIRI apartmanok****
Privlaka, Észak-Dalmácia, Horvátország 10 m 200 m
kérje ajánlatunkat!

Fekvésük: a Zadar-tól 20 km-re, Nin-től 3 km-re található homokos strandokban bővelkedő üdülő-település egy félszigetszerű nyúlványon található az azonos nevű öbölben. A sorházszerűen elrendezett 10 db 3 szintes 8 személyes lux villa***** mindössze 10 m-re, a két épületből álló apartmanház**** (A/2+2, A/4+2) pedig kb. 100 m-re fekszik a parttól.