Törzsutas kedvezmények

Tisztelt Utasunk!

Ezúton szeretnénk megköszönni Önnek, hogy utazásaihoz a Budaguide-Travel-t választja! A törzsutas hűség program keretében Ön jelentős, 10%-os kedvezményt kap minden utazási csomagunkból!

A hűség programban való részvétel feltétele kettő, a Budaguide-Travel által szervezett úton való részvétel, mely két út indulási dátuma között kevesebb, mint 12 hónap telt el.

A törzsutas kedvezmény a Budaguide-Travel saját szervezésű útjainak részvételi díjából - melyeket megtalál mindenkori katalógusunkban valamint a www.adriamester.hu és a www.budaguide.hu honlapunkon - 10% kedvezményre jogosítja fel a törzsutast, valamint a vele együtt utazó (azonos foglalásban szereplő) többi utast.

A törzsutas kedvezmény igénybevételének feltételei:

  • A törzsutas kedvezményt csak természetes személy veheti igénybe.
  • A törzsutasnak is részt kell vennie a törzsutas kedvezmény igénybevételével foglalandó utazáson.
  • A kedvezmény mindenkire vonatkozik, aki a szerződésben szerepel, de legfeljebb 4 fő részére vehető igénybe.
  • A kedvezmény nem a teljes díjra, hanem csak a részvételi díjra vonatkozik, így a részvételi díjon felül fizetendő egyéb díjakra, járulékos költségekre, járulékokra, pl. üdülőhelyi illeték, biztosítás, stb... nem használható fel.
  • A törzsutas kedvezmény összevonható a katalógus egyéb kedvezményeivel pl. "Akciós", "Last minute", "First minute" kedvezmények.
  • Csoportos foglalás esetén 4 személyenként 1 törzsutas kedvezmény vehető figyelembe.